Arkiv

Klart besked till rattfulla i USA

Polisbrist är ett lika stort problem i USA som Sverige. Därför kom polisen i Maine på den annorlunda lösningen att varna påverkade förare vad som väntar om olyckan är framme.

Nu har det hänt igen. Barn glöms i solheta bilar.

Bild: Aftonbladet

Nu har det hänt igen – föräldrar glömmer bort sina barn i bilen. I det här fallet var det två ettåringar som fick sätta livet till. Amerikanska politiker klämmer nu åt bilbranschen och kräver en varningssignal om man glömmer barn i bilen. En app i mobilen kan vara en lösning.

 

 

. . . → Read More: Nu har det hänt igen. Barn glöms i solheta bilar.

Dags att politikerna vaknar – skyll inte bara på bilarna!

Bilarna framställs ofta av poltiker som en källa till allt ont när det gäller miljön. Och visst släpper bilarna ut avgaser, även om det bara är en bråkdel mot tidigare. Men de riktiga skitgrisarna går fria verkar det som. . . . → Read More: Dags att politikerna vaknar – skyll inte bara på bilarna!

Bara uppåt för Sveriges mest sålda bil

Cloetta vann Silver i något som heter ONE Awards vid en storslagen gala i Dubai. Bilmagasinet / Fruktkombi var det enda svenska bidraget som nominerats. Vi vann silvret i den mest prestigefulla kategorin, Creativity, endast passerat av Covergirl (Procter&Gamble USA). . . . → Read More: Bara uppåt för Sveriges mest sålda bil