Flygskam gäller inte för de stora bovarna?

Det talas mycket om flygskam på individnivå, men lite om att USA:s försvarsmakt dagligen bränner lika mycket olja som hela Sverige. Men om vi verkligen vill stoppa klimatförändringarna måste vi flytta fokus från moral i den lilla världen till politik i den stora. . . . → Read More: Flygskam gäller inte för de stora bovarna?

Avgasrenade bilar inget för Trump

Vi kommer att fortsätta prioritera miljö och säkerhet, säger båda. Och bilar som släpper ut mer avgaser kommer inte att lämna banden i Detroit. De skulle dessutom bli omöjliga att sälja utanför USA. . . . → Read More: Avgasrenade bilar inget för Trump

Original-Mustangen från ”Bullitt” på auktion i Florida

968 GT är den mest kända Mustangen av alla. Här kan man snacka om en ikon. Och i dag annonserar amerikanska auktionskedjan Mecum ut den klassiska bilen inför sin auktion i Kissimmee, Florida på nyåret. . . . → Read More: Original-Mustangen från ”Bullitt” på auktion i Florida

Corvette C8 med mittmotor – prisvärd som sjutton!

När Chevrolet avtäckte C8 Corvette Stingray med mittmotor för några veckor sedan lovade man en prislappen under 60 000 USD, ett fyndpris för en bil i den här klassen med mittmotor.

Nu avslöjar amerikanska Road and Track att man får ge 59,995 dollar för basmodellen 1LT. Det motsvarar ungefär 575 000 kronor. I dag öppnar . . . → Read More: Corvette C8 med mittmotor – prisvärd som sjutton!