Arkiv

Sista natten med gänget

    Kul episoder från TrafikMagasinet efterlyste flera bloggbesökare för ett tag sedan – okey då:

    Ibland hände det att någon under en resa gjort sig förtjänt av att utsättas för ett practical joke. Vid det här tillfället hade vi provkört nya Volkswagen-modeller i Wolfsburg, åt en sen middag för att följande förmiddag flyga hem.

    D.v.s. alla utom Christer Glenning. Hans plan skulle lätta redan i gryningen.  Övriga tre i teamet var överens om att ge Christer en ”avskedspresent” han sent skulle glömma.

    Den bestod i att fotografen Anders och jag lurade av Glenning rumsnyckeln. På vägen till hans rum tog vi med oss allt vad vi hittade. En skoputsmaskin placerades i hans dusch, diverse odiskade bestick, tallrikar och annat smått och gott gömdes mellan lakanen. Baconskivor från en kvarlämnad tallrik i korridoren smulas omsorgsfullt in i kuddfodralet.

     Väl medvetna om Christers snabba humörskiftningar smög vi som möss medan han äntrade sitt rum för ett par timmars skön nattsömn.  Vi väntar på hans verbala explosion – men den kommer inte!  Det var vi som blev lurade.

    Han vill inte ge oss nöjet att se den reslige och runde Glenning dela duschkabin med en skoputsmaskin.  Inte någon gång, under alla år, låtsades Christer om vad som hände honom sista natten med gänget i Wolfsburg.  Ska väl tillägga att vi lämnade rejäl dricks till den snackars städerskan.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>