Arkiv

MISSA INTE VIDEON – Snyggaste fickparkeringen

 

http://youtu.be/A65LvmV23DA

I juni sattes det senaste världsrekordet i fickparkering – men nu är det dags igen. Den välkände tyske stuntföraren Ronny Wechselberger gled in i en lucka med sin bil – en lucka som är bara 10 cm längre än hans Volkswagen Up.

Ronny som i driftingkretsar är mer känd som Ronny C´Rock har fått sitt rekord godkänt av Guinness. Det gamla rekordet sattes av den kinesiske Han Yue i en Mini Cooper.  Kinesen handbromsparkerade i en lucka bara 15 cm längre än hans bil.

Ronnys rekord sattes på flygplatsen i Eisenach i Tyskland. Eisenach som för övrigt är välkänt i bilkretsar. Här byggde östtyskarna BMW-kopior bilar under namnet EMW under kriget och nu tillverkas Opelmodeller i den gamla tyska staden.

Hur mycket mindre kan en lucka mellan två bilar bli?

 

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>