Arkiv

Motorintresserad väljer Mercedes

Foto. MB

Foto. MB

 

Din bil avslöjar vem du är! Nu kommer en ny undersökning som påstår sig ge svar på vem vi är och vilka intressen vi har – allt utifrån vad vi kör för bil.

Mercaägaren är mer motorintresserad än andra bilägare. Men också mc gillas av de som kör i bilen med en stjärna på huven. Fast se upp! Mercaägaren kan uppfattas som trist och tråkig eftersom de anses mer inåtvända än andra och inte gillar att träffa nya människor.

Vill du umgås med en bilägare som kan diskutera det mesta som sker omkring oss, är allmänbildad och gillar extremsporter? Då väljer du en BMW-ägare.

Bilvalet avslöjar också att de som kör Volvo och Volkswagen anser sig som mer ”lagom” och inte vill sticka ut. De har inga specialintressen utan gillar det mesta lika bra.

Kungligheter och bantning är inget som intresserar en Audiägare. De kan desto mer om sport, inredning och tv-spel.

Opelägare däremot kan sina kungligheter utantill medan Renaultägaren föredrar att läsa böcker och jobba i trädgård, inte samtidigt dock.

Uppgifterna är hämtade från Sifos senaste kundundersökning Orvesto.

 

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>