Arkiv

Säg hej till Karl!

Opel Karl – lägg namnet på minnet. I dag har vi första officiella bilderna på Opels minsting, döpt efter sonen i Opelfamiljen. Under 100 000 euro ska den kosta när den lanseras nästa sommar, vilket borde betyda strax under 100 000 när den kommer till Sverige. 3,7 meter långa Karl blir både rymligare och billigare än Adam. Under huven sitter en trecylindrig bensinmotor på 75 hk som för över kraften till den femväxlande manuella lådan. I Storbritannien ska den marknadsföras som Vauxhall Viva.

Karl ska byggas i Sydkorea med start i vår.    Snyggt namn förresten!!!

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>