Körförbud i USA för Fords storsäljare Explorer

Poliser koloxidförgiftade i Ford Explorer +++++ BREAKING NEWS ++++ Uppdateras inom kort +++++

Efter flera svåra olyckor där poliser bakom ratten blivit medvetslösa har flera polisdistrikt
parkerat sina Ford Explorer. En polis i Austin, Texas, har stämt sin arbetsgivare efter att han förlorat medvetandet och rammat ett träd. I minst tio fall senaste veckorna har poliser i olika delar av USA klagat på huvudvärk och yrsel. Ford förnekar att karossens bristande tätning släpper in den dödande och osynliga koloxiden.
Ford Explorer har snabbt blivit en av polisens vanligaste fordon sedan Crown Victoria slutat att tillverkas. I avvaktan på utredning har en del polisdistrikt infört körförbud, medan andra fortsätter använda den populära stadsjeepen.
2016-Ford-Explorer-Police-Interceptor-18-1600x960[1]

Share

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>