Polis i Kalifornien stämmer Ford för avgasläcka i Explorer

2016-Ford-Explorer-Police-Interceptor-18-1600x960[1]
En polisman från Newport Beach i Kalifornien har lämnat in en stämningsansökan mot Ford. Polisrapporten visar att den Ford Explorer han körde girade över i mötande körfält innan den slutligen kraschade mot ett träd i 90 km i timmen. Polisman Brian McDowell hade förlorat medvetandet på grund av höga halter av koloxid i passagerarutrymmet.
I ytterligare sex fall har polismän klagat på huvudvärk, yrsel och illamående. Misstanken om att den luktfria koloxidgasen läckt in och påverkat förarna styrks av de koloxidvarnare som polisbilarna är utrustade med.

Share

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>