Arkiv

Polestar avtäcker första bilen – Polestar 1 – och avslöjar framtid som nytt elektrifierat prestandamärke

Polestar, Volvo Car Groups prestandamärke, har i dag avslöjat sin framtid som ett fristående elektrifierat prestandamärke. Polestar har bekräftat företagets första tre modeller, en specialbyggd fabrik i Kina och en ny kundorienterad väg till marknad med prenumerationsbaserade all inclusive-tjänster som kommer att sätta ett nytt riktmärke i branschen för prestandabilskunder.

Polestar avtäcker första bilen – Polestar 1 – och avslöjar framtid som nytt elektrifierat prestandamärke

Polestar avtäcker första bilen – Polestar 1 – och avslöjar framtid som nytt elektrifierat prestandamärke

Polestar avtäcker första bilen – Polestar 1 – och avslöjar framtid som nytt elektrifierat prestandamärke

Polestar avtäcker första bilen – Polestar 1 – och avslöjar framtid som nytt elektrifierat prestandamärke

Polestar avslöjade också 600-hästars Polestar 1, företagets första bil som kommer att rulla av produktionslinan mitten 2019. Polestars teknik och produktutbud drar nytta av de synergier och ekonomiska resurser som skapas av Volvo Car Group, något som hjälper Polestar att accelerera design, utveckling och produktionsprocesser till en fraktion av den tid som det tar för helt nya biltillverkare.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>