Arkiv

I min blogg för 10 år sedan: ”Nu jobbar jag extra på Systembolaget”

Jag har en ny arbetsgivare – Systembolaget.  Nej, jag ska inte stå i kassan, matte har aldrig varit mitt starkaste ämne.  Min uppgift är att berätta hur dåligt man mår – och framförallt hur dåligt man kör bil – när man dricker för mycket ur bolagets flaskor. Under hösten dyker mitt bidrag upp i Bolagets tidningar.

Nå´n med bra minne kanske minns när vi satte tittarrekord i TrafikMagasinet med min fyllekörning.  Mitt journalistiska uppdrag var att visa hur dålig bilförare man blir efter några glas.  Det är många år sedan nu och jag nyktrat till för länge sedan, men jag har sett att TV-inslaget dykt upp på YouTube.

 

 

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>