Arkiv

Fogskum i avgasröret tystade högljudd Mustang

Det är något visst med mullrande amerikanska V8:or, men alla är inte förtjusta i ljudet. Det fick en kille erfara på ett mycket annorlunda vis.

Expanderande fogskum används vid tätning och utfyllning vid byggnation av olika slag. Det är inte tänkt att användas för att få tyst på en grannes bil som låter mer än vad man tycker om. Men det är just vad en arg granne gjorde. När amerikanen Aaron Robinson kom ut till sin Ford Mustang med avgassystem från Borla, som låter mer än original, för några veckor sedan noterade han vad som ser ut som två kulor vaniljglass sticka ut ur avgasrören.

Till vaniljglasskulorna, som alltså är stelnat fogskum, hörde ett argt brev från en närboende som skrev ”Äntligen har jag hittat dig!”. Med andra ord har bilen sannolikt hörts en hel del i grannskapet, eventuellt vid fel tidpunkter.

 

Argt brev från granne

Foto: Aaron Robinson/Facebook/Teknikens Värld

I den arga grannens brev står att läsa följande (ungefärlig översättning): ”Jag hittade dig äntligen! Du vill ha vår uppmärksamhet. Du vill inte ha vår uppmärksamhet. Du har 14 dagar på dig att fixa ljuddämparna eller sätta tillbaka originalgrejerna. Ägga oss inte, du kommer bara ångra det. Vi uppmuntrar dig att ringa polisen, installera filmövervakning, ingenting fungerar. Telefonnumret till polisen är 513-424-7700. Fixa din ljuddämpare!”

Oavsett vad man tycker om högljudda bilar är det dumt att ta till expanderande fogskum, som skulle kunna skada bilen ordentligt.

Källa: Facebook och Teknikens Värld

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>