Arkiv

Tåg eller bil till jobbet?

Att göra TV kan ibland vara rent avslappnande.

På hemmastationen i Mjölby väntar jag in Stockholmståget.    De gånger jag tagit tåget har inneburit förseningar efter problem med  kontaktledningar och trasiga lok. För att inte tala om hur några decimeter snö kan lamslå den rälsbundna trafiken. Men varför inte ge SJ en chans! 

Om sommardäck ska det handla när jag dyker upp i rutan nästa gång.

När vi närmar oss Stockholm är det snökaos. Men X2000 håller farten uppe och vi rullar in exakt på minuten på centralen. Kanske har jag varit för hård i min dom över tåget? Jag inser det nu, när trafiken på E4 mellan Nyköping och södra infarten är lamslagen efter att regn frusit till is och många bilister gått på  den skruvade reklamen att dubbfritt funkar bra på is. 

I TV-studion på Lidingö väntar teamet som jag ska jobba med. Det är ett rutinerat gäng och inspelningarna sitter på första tagningen.  Resultatet ska användas av Vianor för att påminna oss bilägare bland annat om när det är dags att byta däck.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>