Arkiv

Bröllop i bil – med svensk vigselförrättare – nyhet i Florida

För ett tag sedan fick jag frågan av en kille som ska gifta sig:

Att gifta sig i en klassisk bil är "hot" i Florida.

Att gifta sig i en klassisk bil är ”hot” i Florida.

–        Kan du viga mig och min tjej, vi vill gifta oss i en Mustang cabb och det ska vara på en strand i Florida?

Först blev jag lite förvånad, men nu har jag och min fru tillstånd i USA att viga svenska par, och andra också. I sommar ska killen som väckte idén förverkliga sin och sin tjejs dröm.  Man ska byta ringar i solnedgången på en strand, och bilen ska vara en klassisk röd Mustang med en mullrande V8, det är jätteviktigt säger han. För hans tjej är det där med bilen inte så viktigt. Hon ser mest fram mot en romantisk vecka i ett hus på stranden.

Vill du veta mer – kolla in länken till höger. www.MyFlorida.se

 

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>