Arkiv

Bilen som själv kör fram till dörren när du är klar

 Personligen har jag aldrig tyckt det varit svårt att fickparkera, snarare en utmaning att exakt navigera in bilen och parkera rakt och snyggt. Men Audi/VW i USA anser att fickparkering är ett problem – och nu har man lösningen.

Elektronik som fickparkerar med dig bakom ratten finns, men Audi/VW har tagit tekniken ett steg längre och beskriver det som ”Drömmen för den stressade hemmafrun”.  Fånigt formulerat tycker jag, men nu till tekniken som parkerar bilen medan du går in och handlar. Med en app i mobilen talar du om för bilen vad den ska göra, leta efter en p-ruta och parkera.

När du handlat klart och står i kassan aktiverar du appen, och bilen kör fram till dörren.  Kan det bli mycket enklare – och tråkigare 🙂

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>