Arkiv

Värsta videon bara bluff?

http://youtu.be/Q5mHPo2yDG8

 

 

Den har kallats en ”klickbomb”.  Videon där kände NASCAR-föraren Jeff Gordon klär ut sig och skrämmer skiten ur en Cheva-försäljare. Enda inkomsten för många bilförsäljare i USA är provisionen när man säljer en bil, och bilsäljaren hamnar därför i en helt hopplös situation.

 

Den stackars bilförsäljaren klamrar sig fast och ber för sitt liv medan Jeff Gordon demonstrerar sin skicklighet bakom ratten.  NACSAR-förare svänger ju bara åt vänster, men Jeff visar att han också klarar högersvängar med perfektion.

Fusk eller äkta? Kommentarerna kring reklamvideon är många och kanske är det så att bilhandlaren är en skådis.  Men so what?  Över 20 miljoner klickare på youtube kan knappast  ha fel. Bilhandlarscenen är redan något av en klassiker. Sedan tycker jag det är oväsentligt om den vettskrämde ”bilhandlaren” är äkta eller inte.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>