Arkiv

Nästa Volvo redan här

I helgen dök det upp bilder på olika sajter på vad som påstås vara nästa generation  Volvo. Av vad vi vet är det tänkt att Volvo ska presentera en konceptbil  i höst som berättar märkets framtida formspråk.  Är det här nästa Volvo?

Slimmad, utdragen och med en uttalad limousinekänsla, är det så nästa prestigemodell kommer att se ut. Bakdörrarna är hängda i bakkant, ett mode som återkommit och som vi ser alltmer av i dag. Eller är det bara en fanatasibil framställd i photoshop av någon kreativ bilvän?

Från Volvo har vi inget hört med anledning av bilderna, men om ett par veckor vet vi om det här är Volvos framtida designspråk.

Men visst är den väl snygg – eller?

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>