Arkiv

Beachwedding på svenska i Florida är HOT just nu

 

Funderar du på att gifta dig med din käresta?  Kanske en lite märklig fråga på en bilsajt. Missa i så fall inte en nya trenden. Allt fler byter den trista och opersonliga borgerliga vigseln mot ett personligt utformat strandbröllop i Florida.

Beach wedding på svenska är hot just nu. Att säga ja på en egen strand, eller i en röd sportbil, är en dröm som många väljer att förverkliga. Och med direktflyg till Florida går resan på under tio timmar.  Många väljer att kombinera vigseln med en kryssning till Västindien.

 

Beachwedding i pressen:

Svensk Damtidning, augusti 2013

 

 

 

Är det något du tycker låter intressant – kolla in www.MyFlorida.se

 

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>