Arkiv

Min hemliga last

Photo: Frank Simonetti

Photo: Frank Simonetti

Vad gör du när du inte skriver eller filmar bilar?

Frågan kom från en svensk journalistkollega jag sprang ihop med här i Florida.

Bilar har alltid varit, är och kommer att vara en del av min livsstil, en del av min vardag. Som liten lekte jag naturligtvis med bilar, i TV testade och berättade jag om bilar och i dag rapporterar jag till svenska medier om bilar och bilindustrin i USA.

Men vad inte alla känner till är min ”hemliga last” – brudar!  Jag har utbildat mig till vigselförrättare och viger – tillsammans med min bättre hälft Susanne –  svenska par på Floridas milslånga stränder. Eller i en båt, eller baksätet på en häftig jänkare från 50-talet. Bara fantasin sätter gränserna.

Kolla: http://fsimonetti.com/professional-photographer/sanibel-wedding-photographer/

Och det är lika spännande varje gång att träffa par som ska gifta sig och få vara en del på den lyckligaste dagen i deras liv. Jag känner mig oerhört tacksam själv som fått den här uppgiften och det är minst lika häftigt som att ge järnet och släppa loss alla hästarna under huven på rallyslingan i skogen.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>