Arkiv

Polisens extrautrustning orsakar avgasläckage i Ford Explorer?

2016- Explorer acc 2

Bild: En polis som enligt honom själv förlorat medvetandet av koloxid i kupén körde över i mötande fil och rammade ett träd.

Ford i USA tillbakavisar polisens påståenden att orsaken till koloxidläckorna skulle vara en dåligt tätad kaross. Man hänvisar till att olika polisdistrikt monterar extrautrustning som kan ha orsakat att koloxid läcker in i kupen.
Polisen i Texas som utreder ett antal fall med poliser som insjuknat i Ford Explorer och menar att koloxid sugs in i passagerarutrymmet under gaspådrag och med påslagen luftkonditionering. Enligt samma källa har antalet fall ökat och över 400 utreds nu. I avvaktan på att problemet åtgärdas har Ford Explorer av årsmodellerna 2011 till 2015 körförbud.
Bild: En polis som förlorat medvetandet av koloxid i kupen körde över i mötande fil och rammade ett träd.
Man hänvisar till att olika polisdistrikt monterar extrautrustning som kan ha orsakat att koloxid läcker in i kupen.
Polisen i Texas som utreder ett antal fall med poliser som insjuknat i Ford Explorer och menar att koloxid sugs in i passagerarutrymmet under gaspådrag och med påslagen luftkonditionering. Enligt samma källa har antalet fall ökat och över 400 utreds nu. I avvaktan på att problemet åtgärdas har Ford Explorer av årsmodellerna 2011 till 2015 körförbud.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>