Arkiv

Chevy Blazer till Sverige?

The Blazer Is Back!

Blazer1
Blazer är ett nygammalt namn i Chevrolets modellflora. Chevy har redan fem suvar och crossovers i sine lineup – varför en till? Blazer ska platsa mellan Equinox och Traverse ett segment där det redan går mer än 13 suvar på dussinet. Med ett tufft utseende som ska tilltala yngre hoppas GM att den ska ta kunder från värsta konkurrenten Ford.
Chevys populära 2,5 litersfyra på 193 hk sitter i basversionen, men Blazer kommer också med den mer attraktiva 3.6 liters V6:an som ger 305 hk. Båda har direktinsprutning och är kopplade till en niostegad automat.
För den som har bra koll på jänkiebilarna under åren är namnet BLAZER inget nytt. Modellen fanns på 90-talet och in på 2000-talet. Den var mer populär än praktisk men GM slutade tillverka modellen sedan den flera år i rad klassats som USA:s livsfarligaste bil.
Naturligtvis har 2019 Chevy Blazer inte en enda skruv gemensamt med den körglada men farliga föregångaren med samma namn. Nya Blazer ska byggas i GMS. fabrik i Ramos Arizpe i Mexiko.
Om vi kommer att kunna köpa den i Sverige har inte gått att få bekräftat.

Blazerfront

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>