Arkiv

GRATTIS — TrafikMagasinets George Hansson fyller 85!

George
I många år var han ett återkommande ansikte i TrafikMagasinet. George Hansson tipsade om hur vi skulle få trafiken att fungera bättre och hans inslag var alltid populära och skapade debatt vid köksbordet och på jobbet.
George Hansson jobbade för dåvarande Trafiksäkerhetsverket (TSV) i Karlstad. För ett år sedan deltog han vid invigningen av TrafikMagasinets permanentutställning i Motorparken i Målilla i Småland.

Johannes Gardelöf, CNP Media, intervjuar George Hansson

Johannes Gardelöf, CNP Media, intervjuar George Hansson


George fyller 85, vilket vi som känner honom har svårt att förstå. Han har alltid glimten i ögat. Talesättet att man har en räv bakom örat stämmer inte i Georgs fall – han har snarare en hel rävfarm.

Ständigt med en rolig historia på läpparna och tjejernas favorit önskar vi George allt gott på födelsedagen den 1 augusti.

Share

2 kommentarer tillGRATTIS — TrafikMagasinets George Hansson fyller 85!

  • Harald Snygg

    Ett försenat GRATTIS på 85-års dagen Satt och kollade på trafikmagasinet om en permanent utställning i Målilla där du blev
    intervjuad om trafiksäkerhet. Har varit i Målilla på många gånger var medlem i Dackarnas Suporterklubb på 50 talet.
    Hör av dig om det passar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>