Arkiv

När nordborna kommer till värmen blir det kaos – på vägarna

Florida har ett kanonbra vägnät, 4, 5 eller fler filer på motorvägarna. Men vad spelar det för roll när turisterna från norra USA och Kanada invaderar Sunshine state varje vinter. Det är inte ovanligt att man ställer farthållaren på lagliga gränsen + 5 miles/hour, lägger sig i vänsterfilen på motorvägen och stannar där till man är framme, flera timmar senare.

Nordbornas  (bristande) trafikvett skapar irritation, milt uttryckt. Tur att det är tillåtet att höra om på ”fel” sida på motorväg. Och på sociala media kan man se kreativa exempel med humor på Floridabornas syn på gästerna. Jag har lånat de här tre exemplet från sociala media.

Bilden med spindelnätet på blinkersspaken är min favorit. En poäng i sammanhanget är att den är publicerad av polisen i Florida.

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>