Arkiv

MotorWeek sist ut av de klassiska bilprogrammen – nu med 40 år i rutan

TrafikMagasinet hade sänt i över tre år när MotorWeek i USA körde ut ur garaget. I dag finns inte TrafikMagasinet kvar, det försvann efter ynka 25 år. Men MotorWeek rullar in på sitt 40:e år. Och vid ratten hittar vi John Davis, som skapade, producerar och presenterar programmet. Med 2,5 miljoner trogna tittare har John och Maryland Public TV inga planer på att lägga ner den framgångsrika serien. Det är ingen hemlighet att John Davis sneglade på TrafikMagasinet när han skissade på sitt amerikanska bilprogram.

Trogna Trafikmagsin-tittare har sett John i rutan åtskilliga gånger.

https://video.mpt.tv/show/motor-week/

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>