Arkiv

Här kan man snacka om heta bilar

Det blev smått kaos på flygplatsen i Fort Myers, Florida, när flygen ställdes in på grund av coronautbrottet och alla lämnade tillbaka sina hyrbilar samma dag. Parkeringen var överfull, en gräsbevuxen åker blev räddningen, trodde man. Tills lågor började slå upp under bilarna. På några timmar förstördes över 3500 hyrbilar. Det är lika många som alla Volvo S/V60 och VW Golf som såldes i Sverige under mars.

Ett jättemoln av svart rök syntes milvida omkring och skapade problem för de få flygplan som fortfarande var i luften.

Nu återstår att bärga alla brunna vrak. Man misstänker att det var en överhettad katalysator som satte fyr på det snustorra gräset. Och att nästan alla bilar var fulltankade gjorde brasan än mer spektakulär. Ingen människa skadades men undrar vad försäkringsbolaget säger!

Share

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>